Bewerken

Voor draaien & frezen (verspanen), boren, lassen en zetten.
‘Nul afwijking is bij ons ook echt 0,00 afwijking’


Juist in bestaande processen zijn onderdelen cruciaal. Het liefst heb je alles op voorraad, maar je zult net zien: dan gaat er net iets anders kapot. Dan staat niet alleen de hele lijn stil, maar komt het ook aan de grootste precisie. Stel dat je de hele lijn weer hebt ingepland en het nieuwe onderdeel past nét niet. En het onderdeel komt toch 24 uur later. Of nog erger?

Wij zijn snel

Een deadline is bij ons heilig. En omdat we kleinschalig zijn en niet seriematig werken, kúnnen we flexibel omgaan met onze mensen en machines. Dus iets langer doorwerken bij urgente orders of in geval van nood passen we onze planning aan om een project voorrang te geven.

Wij zijn nauwkeurig

Maar laten we eerlijk zijn: voorkomen is beter. Dus we werken allemaal met uiterste nauwkeurigheid. We hebben mensen die kijken, meten. Nog eens meten, kijken. En na de druk op de knop weer meten, kijken. Klinkt als dure vakmensen. Maar je moest eens weten hoeveel tonnen ze al hebben bespaard door in één keer precies goed aan te leveren. Liever de vrachtrijder missen en een koerier extra inzetten dan een verkeerd onderdeel leveren.

Nul afwijking is bij Ruiter ook echt 0,00 afwijking

Vroeger was alles hier metaal. Nu verspanen we ook kunststof. Of we werken volledig roestvrij, met titanium voor de offshore

Dit hebben we in huis

Ons machinepark is allround en helemaal up to date. Fijn voor ons werkplezier maar ook een garantie voor de continuïteit in de planning en dus heel prettig voor onze klanten.

Wij hebben de beschikking over:

  • Draaibanken, CNC en conventioneel. Maximale capaciteit ø 910 mm. en L = 2000 mm.
  • Freesbanken, CNS en conventioneel. Maximale langsverplaatsing (x) 1600 mm., dwarsverplaatsing (y) 600 mm., hoogteverplaatsing (z) 600 mm.
  • Lasmanipulator, met doorlaat van 200mm., kantelhoek tot 90 graden, werkblad van ø 1.000 mm. en maximaal laadgewicht van 600 kg.
  • Spiebaansteker
  • Boorkolommen
  • Zaagmachines tot ø 300 mm.
  • Freesmachine: Haas UMC-750 universeel bewerkingscentrum

Naast bovenstaande machines kunnen we beitsen, passiveren, slijpen en polijsten. En is er dan toch iets dat we zelf niet kunnen, dan besteden we uit. Uiteraard doen we de eindcontrole zelf en zorgen we voor goed afgewerkte en volledige onderdelen en machines.

Ruiter Machinefabriek Sneek is NEN 1090 gecertificeerd.

Ook werk uitbesteden?


Onderdelen laten maken of een machine laten reviseren? Bel of mail, dan weet je binnen de kortste keren wat haalbaar is en voor welk budget.

Dit maken we:

Dit maken we bij Ruiter Machinefabriek
Dit maken we bij Ruiter Machinefabriek
Dit maken we bij Ruiter Machinefabriek
Dit maken we bij Ruiter Machinefabriek

Onze opdrachtgevers:

Klanten Ruiter machinefabriek Sneek

Koffiebranderijen, snoepfabrieken, zuivelconcerns, verpakkers, scheepswerven, ziekenhuizen en olieplatforms.
En voor grote engineers die het vakwerk weer bij ons uitbesteden…

Zekerheid en garantie?

We werken met een geweldige ploeg mensen aan de mooiste projecten. Kom gerust langs in Sneek en we laten je vol trots ons bedrijf, onze medewerkers én onze producten zien.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust kennismaken. Uiteindelijk werken we van mens tot mens. We zijn een klein bedrijf, maar zijn groots van vertrouwen.

Ben je nieuwsgierig maar wil je eerst meer weten over onze visie en werkwijze? Klik dan verder.

We verzorgen ook revisies en maken en bewerken losse onderdelen. Altijd een goed adres dus!

Heb je behoefte aan planmatig onderhoud aan je machinepark op de momenten waarop het jou uitkomt? 

Scroll naar boven