On Stage 2021: wij zijn er weer bij!

VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

Ook dit jaar doet Machinefabriek Ruiter weer mee aan Zuidwest Friesland On Stage. We gaan de toekomstige generatie enthousiast maken voor het beroep van metaalbewerkering. Sector: TECHNIEK. Omdat we vinden dat jongeren, ook en juist nu, hulp nodig hebben bij het vervullen van toekomstdromen en het maken van een beroepskeuze op weg naar hun eerste (bij)baan. Het Beroepenfeest zou op 2 november fysiek plaatsvinden, maar er is door de organisatie besloten om de match met leerlingen digitaal te doen. De Doe Dagen bij ons bedrijf zijn 23 en 25 november.

Meer nieuws over Zuidwest Friesland On Stage is te lezen via www.zuidwestfrieslandonstage.nl en algemene informatie vind je op www.onderwijsonstage.nl. 

Zit jij op het Nordwin College (VMBO) locatie Sneek, Marne College locatie Bolsward, Bogerman locaties Sneek of Koudum, RSG Magister Alvinus te Sneek, Praktijkonderwijs de Diken te Sneek of ISK te Sneek, dan heb je mazzel en kun je bij ons bedrijf een kijkje nemen! Heb je opdracht 3 uit het On Stage Paspoort klaar en bij de hand? Dan kun je aan de slag. Opgeven voor een Doe Dag bij Ruiter in Sneek doe je hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven