Service & Onderhoud

Voor periodiek onderhoud en acute noodhulp. "Wij zijn technische dienst en storingsmonteur inéén."

Goed onderhoud en voldoende reserve-onderdelen in het magazijn: daar draait het om. Dat weten wij en dat weet onze klant. Maar in de praktijk is het niet zo zwart-wit. Soms heb je meteen een monteur nodig zodat de machine snel kan doordraaien. En dan zijn er de vakmensen van Ruiter.

Je zou eigenlijk een extra monteur willen aannemen, maar er moet juist nog worden geïnvesteerd in materiaal.
Of je hebt al zolang met te weinig capaciteit gedraaid dat de onderhoudsmonteurs niets anders doen dan brandjes blussen.
Er zijn situaties waardoor het onderhoudswerk niet altijd optimaal uitgevoerd kan worden bij uw bedrijf.

De vraag is: hoe los je dit op?

Wilt u schone machines, slijtende onderdelen tijdig vervangen en periodieke controles?
Bij storingen snel een monteur ter plaatse en áls er onvoorzien iets vastloopt, precies de goede materialen voor handen hebben?

Dan bieden wij een externe monteur van Ruiter.
Zodoende blijven de machines doordraaien en u heeft altijd een monteur die bekend is met uw machinepark. Dat is wel zo vertrouwd!

Maar dat kost wat, toch?

Valt mee. Ruiter Sneek stopt haar onderhoudswerk in abonnementen. Voor een vast bedrag:

 • check
  Komen we een aantal keren per jaar langs;
 • check
  Plannen we in overleg met jullie productie de bezoeken in;
 • check
  Lopen we alle cruciale punten na en vervangen we proactief de slijtbare onderdelen, zodat de lijn nooit stil komt te staan;
 • check
  Maken we een rapportage op zodat we ook de volgende bezoeken weer precies op tijd de juiste dingen doen, wie we ook langs sturen.

Heb je nú een noodgeval?

Dan is het een ander verhaal. Voor abonneehouders van het onderhoud hebben we een storingsdienst die ook in de weekenden kan assisteren. Desnoods gooien we middenin de nacht de werkplaats open om onderdelen te maken die meteen vervangen moeten worden.

Nog geen klant?

U kunt ons tóch bellen. Wellicht zijn we in de buurt, hebben we jullie onderdeel nog ergens liggen of kunnen we toch bliksemsnel iets anders bewerken. Wij kunnen het niet garanderen, maar doen ons uiterste best u van dienst te zijn.

Offerte aanvragen?

Een offerte op basis van aantal machines en jullie productie-intensiteit blijft een slag in de lucht. Echt inzicht geeft een reële prijs, en dat hebben we pas als we het met eigen ogen hebben gezien én onderzocht.

We komen één dagdeel langs, inspecteren alle machines en maken een rapportage van wat er moet gebeuren op korte en iets langere termijn om de continuïteit weer te verzekeren.

Vervolgens:

1) Je rekent de monteur af en verricht zelf die werkzaamheden, of
2) je neemt bij ons een onderhoudsabonnement en bent van alle gedoe af.

Bel of mail om een onderhoudscheck aan te vragen. Dan ervaar je meteen hoe flexibel we zijn. Telefoon: 0515 - 44 55 30

Scroll naar boven