149 jaar vakmanschap in Sneek!

'van bedenkers tot bouwers'

De eerste generatie Ruiter werkte al met ijzer, het was hoefsmid S.G. Ruiter. Zijn opvolger moderniseerde toen al, als wagenbouwer. En in de generaties daarna veranderde de core business. Van allerlei onderdelen voor traditionele landbouwwerktuigen, stoomreparatiefabriek naar complete moderne machines.

Van rammelende paard-en-wagens naar de hightech van offshore en de hygiëne van de voedingsmiddelenindustrie.

Denken en doen!

Groter is geen must, we gaan liever nog meer de diepte in. Op zoek naar lastige klussen. Een oplossing bieden voor uw technische problemen. Het grote denkwerk; wij zijn de 'Willie Wortels' uit Sneek.

Al lang niet meer met alleen metaal, maar steeds vaker ook met kunststof. En uiteraard zoveel mogelijk ‘lean and mean’. Met altijd de prijs en kwaliteit op de eerste plaats. Want het terugdringen van de kostprijs is tegenwoordig soms de beste verbetering!

Erik Ruiter is onze zesde generatie Ruiter. Niet al te technisch, maar des te innovatiever. Ons team bestaat uit eersteklas vakmannen. Allemaal jong en gedreven, gemotiveerd om steeds die extra stap voor onze klanten te doen. Bij ons voel je oprecht het dagelijkse plezier in ons vak!

"Heb je een uitdagend probleem of veeleisende klus?
Bel of mail ons, we horen het graag!"

Onze machines

Machinepark Ruiter Machinefabriek
Machinepark Ruiter Machinefabriek

Ons aanbod

We leveren allround turn-key projecten van eerste ontwerp tot inwerkingstelling, revisie en terugkerend onderhoud. Of we doen één van die onderdelen. Uiteraard is een combinatie van engineering, bouwen, bewerken en service/onderhoud ook mogelijk. Wij zijn flexibel en passen ons aan aan uw wensen. Ruiter Machinefabriek heeft het certificaat EN1090-1. Dit betekent dat wij voor stalen en aluminium constructiedelen die belasting dragend in een permanent bouwwerk worden ingezet en in het handelsverkeer worden gebracht binnen de EU een CE-verklaring op kunnen stellen.

Kom eens langs in Sneek en maak kennis met Erik en George! Wij zijn altijd beschikbaar voor goede gesprek en een kop koffie of thee. We laten je graag onze keuken zien. Heb je onze diensten al bekeken? We maken graag een offerte. Bel voor een afspraak naar 0515 44 55 30

Scroll naar boven