Ons bedrijf

144 jaar ervaring laat zich niet zomaar wegpoetsen

‘Van bouwers tot bedenkers’

De eerste generatie Ruiter werkte al met ijzer. Hoefsmid was S.G. Ruiter. Zijn opvolger moderniseerde al: wagenbouwer. En in de generaties daarna verschoven we van onderdelen voor het paard, naar complete machines. Van rammelende paard-en-wagen naar high tech van de offshore en de hygiene van de voedingsmiddelenindustrie.

Wat we willen

We hoeven niet groter. We willen de diepte in. Moeilijke klussen. Het grote denkwerk. Willie Wortel in Sneek.
Al lang niet meer met alleen metaal. Steeds vaker ook met kunststof. Steeds vaker ‘Lean and mean’. En nog altijd zeer bewust van prijs en kwaliteit, want verbeteringen zijn tegenwoordig soms alleen gericht op het terugdringen van de kostprijs.

Erik Ruiter is onze zesde generatie Ruiter. Niet al te technisch, maar des te innovatiever. Ons team is eerste klasse vakman. En zelfs vakvrouw. Allemaal jong en gedreven.

Heb je mooi werk voor ons en stel je hoge eisen? Bel of mail.
We horen het graag!

Onze machines

Machinepark Ruiter Machinefabriek
Machinepark Ruiter Machinefabriek

Ons aanbod

We leveren allround turn-key projecten van eerste ontwerp tot in werking stelling en terugkerend onderhoud. Of we doen één van die onderdelen, of een combinatie van: engineering, bouwen, bewerken en service/onderhoud.
Het kan alle kanten uit. Maar het begint altijd gelijk: met een kennismaking.
Zet nu die eerste order eens bij ons uit of vraag een offerte op. Of kom langs voor dat goede gesprek en een kop koffie. We laten je graag in onze keuken kijken.

Heb je onze diensten al bekeken?
Bel dan voor een afspraak! 0515-445530