Bij Ruiter heeft de jeugd ook de toekomst

Ruiter Machinefabriek maakt borst nat voor 1.000 jongeren!

Op dinsdag 5 november as. vindt voor alle VMBO-leerlingen uit Súdwest Fryslân het 6e beroepenfeest Zuidwest Friesland On Stage plaats. Een evenement voor veel VMBO scholen uit de gemeente Súdwest Fryslân. Het bestaat uit twee onderdelen: het Beroepenfeest op de 5e en een Doe Dag op donderdag 28 november as.

Er komen ongeveer 1.000 VMBO-leerlingen uit de Gemeente Súdwest Fryslân langs in de feestelijk aangeklede Sneker Sporthal. Deze leerlingen zitten in het 2e of 3e VMBO-jaar op het Nordwin College locatie Sneek, Marne College locatie Bolsward, Bogerman locaties Sneek, Balk en Koudum, RSG Magister Alvinus te Sneek, Praktijkonderwijs de Diken te Sneek en ISK te Sneek. Ruiter Machinefabriek is 1 van de 220 bedrijven/beroepsbeoefenaren die aanwezig zal zijn. We gaan met de leerlingen in gesprek, wisselen visitekaartjes uit en maken een afspraak voor een actieve en gezellige ochtend of middag bij ons bedrijf.

Wij richten ons tijdens het Beroepenfeest op jongeren die geïnteresseerd zijn in techniek, waarbij het bewerken van metaal centraal staat, zoals lassen, frezen, draaien, monteren en servicedienstverlening. Naast Techniek is er ook een sector Groen en Natuur, Handel en Economie & Zorg, Welzijn en Maatschappij.

Ruiter Machinefabriek vindt het erg belangrijk om jongeren kennis te laten maken met de techniek en ze te vertellen dat de beroepen in onze sector leuk, leerzaam, veelzijdig en van groot belang zijn. We zijn er trots op om deel te mogen nemen aan en sponsor te kunnen zijn van dit Beroepenfeest in Sneek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top