Bij Ruiter heeft de jeugd ook de toekomst

Ruiter wederom aanwezig bij On Stage Beroepenfeest in Sneek

Voor alle VMBO-leerlingen uit Súdwest Fryslân was er op 7 november 2018 weer het beroepenfeest On Stage. Een evenement voor de zeven VMBO scholen uit de gemeente Súdwest Fryslân, bestaande uit twee onderdelen, namelijk een Beroepenfeest en een Doe Dag.

Aan het Beroepenfeest deden ongeveer 1000 vmbo leerlingen uit de Gemeente Súdwest Fryslân mee en ongeveer 250 beroepsbeoefenaren. In de feestelijk aangeklede Sneker Sporthal gingen onze medewerkers en de leerlingen met elkaar in gesprek. Dit gebeurde in drie rondes van ongeveer 45 minuten. Met het uitwisselen van visitekaartjes werden er een afspraken gemaakt tussen de leerling en ons voor een werkbezoek op 30 november jl. tijdens de Doe Dag.

Het Beroepenfeest is gericht op hulp bij beroepskeuze en het leggen van contacten waar zij ook later nog eens een beroep op kunnen doen. Netwerkbewustzijn, netwerkgedrag en relatiebeheer zijn hier sleutelwoorden.

Ruiter Machinefabriek vindt het erg belangrijk om jongeren kennis te laten maken met techniek en te vertellen dat de technische beroepen veelzijdig en van belang zijn. We zijn er trots op om deelt te mogen nemen aan dit Beroepenfeest in Sneek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *