Veel belangstelling tijdens open dag van 10 december

Tijdens onze open dag, op zaterdag 10 december 2022, zijn over de gehele dag een kleine 1.000 mensen op bezoek geweest aan de Kolenbranderstraat 2 in Sneek. De eerste gasten meldden zich al om 10 uur en de laatste bezoekers verlieten, met een doosje heerlijke appelbeignets, tegen 17.00 uur het pand. Erik Ruiter en George Hoogma zijn heel erg tevreden met alle belangstelling voor de nieuwe vestiging van Ruiter Machinefabriek.

“Ons personeel heeft zich van zijn allerbeste kant laten zien, dat waarderen wij enorm!”, vertelt Erik. En George vult aan, “We zijn heel erg dankbaar voor alle positieve berichten die we op 10 december hebben mogen ontvangen.” Alle mensen waren enthousiast over het nieuwe bedrijfspand van 3.800 m² op De Hemmen II in Sneek. De bezoekers konden een kijkje nemen in de kantoorruimtes, de kantine mét dakterras en uiteraard de productiehallen. Met een uitgebreid magazijn, een hal voor de verspaning, de montagehal, een Roestvrijstaalhal en een aparte staalhal.

Alle werkzaamheden kunnen op deze locatie onder één dak zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Van ontwerpen, engineeren, calculeren, bouwen, onderhouden, lassen, reviseren, verspanen, draaien, boren, slijpen, frezen, zagen tot het samenstellen van een machine. Ruiter Machinefabriek zal op 28 april 2024 haar 150-jarig bestaan vieren. De open dag was een mooie opmaat naar deze prachtige mijlpaal!

Tekst: Astrid Koops-Tippersma || Fotografie: Ron van Hal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven