Waarom werken bij Ruiter in Sneek?

Als Sneker ondernemer hebben wij in ons 145-jarig bestaan al veel personeel zien komen en gaan. Zowel op technisch vlak als op kantoor. Erik Ruiter (eigenaar/algemeen directeur) beseft goed dat het juiste personeel een belangrijke schakel is voor onze onderneming. We investeren daarom veel tijd in het enthousiasmeren en opleiden van mensen, en jongeren in het bijzonder, voor de techniek.

George Hoogma (eigenaar/technisch directeur) hoopt tijdens de open middag op zaterdag 28 september as. veel gasten, van jong tot oud te verwelkomen! Liefst mensen die interesse hebben in ons bedrijf en de technische sector. Die op een bepaalde manier als partner, familielid, toekomstige werknemer, stagiaire of oud gediende bij Ruiter Machinefabriek in de keuken een kijkje willen komen nemen.

Het Werkfestival (28-09 as. van 13.00 – 16.00 uur) vinden wij daarom een prima initiatief van VOS om alle inwoners in Sneek en omgeving een kans te bieden om bij diverse bedrijven te komen kijken. We kunnen onze krachten bundelen en tijdens deze dag veel bezoekers via de media bereiken en op ons bedrijventerrein verwelkomen.

Bij Ruiter Machinefabriek hebben we te maken met het ambacht, de hedendaagse vakkennis en allerlei technologische ontwikkelingen. Daarnaast is er een kleine omslag van louter ‘werken met de handen’ naar een mooie mix van kantoormedewerkers en mensen op de werkvloer. Allemaal vakmensen met liefde voor hun werk. Dit willen we graag overbrengen op onze volgende generatie.

Ondanks dat we al heel lang bestaan, gaan we zeker met onze tijd mee. Door alle veranderingen op technisch vlak, zal ons bedrijf zich altijd blijven ontwikkelen. Iedere dag moeten we innoveren. Dit houdt ons scherp en is voor onze medewerkers een geweldige motivatie om de klanten te verrassen met onze technologische oplossingen!

Het motto bij Ruiter: Kan niet, bestaat niet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *